Logo

EEN INTERACTIEVE WORK OUT MET CARDIO BOXER​

Train op snelheid, reactie vermogen en uithoudingsvermogen.

WAT IS CARDIO BOXER​

Cardio Boxer is een interactieve boks work out die het reactievermogen van cognitieve training combineert met de cardio training van het boksen. De rode en groene lampen zorgen er voor dat de sporter moet reageren op wat er in zijn omgeving gebeurd terwijl het wedstrijd element zorgt voor een hoog tempo in de stoten. 

Cardio Boxer is geschikt voor iedere sporter, van een beginnende bokser die de kneepjes van het vak nog moet leren tot een ervaren vechtsporter die op zoek is naar een uitdagende cardio training. Cardio Boxer bied 8 verschillende trainingen aan waarin een ander soort inspanning gevraagd wordt. 

VEELZEIDIG TRAINEN MET CARDIO BOXER​

Door de 8 verschillende trainingen is de Cardio Boxer een zeer veelzijdige manier van trainen. Zo kan de Cardio Boxer toegepast worden in een trainingscircuit, 1 op 1 training of kan de bokser zelf de bediening doen.

De 8 veelzijdige training geven je de mogelijkheid om de Cardio Boxer te integreren in een trainingscircuit, zorgen voor een intensieve cardio training of trainen het reactie vermogen aan de hand de verschillende snelheidstrainingen. 

De intensiteit van de training is volledig afgestemd op de sporter. Hoe sneller en harder je boks, hoe sneller er een nieuwe lamp aan gaat. De Cardio Boxer is geschikt voor alle niveaus en leuk voor iedereen.

TRAIN MET ALLEEN PADS OF GEBRUIK HET TRAP KUSSEN​

De Cardio Bokser heeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen boksen en kick boksen. Kies voor een meer statische training door na het kiezen van het soort training te kiezen voor alleen de pads, of maak een training extra dynamisch en intensief door het toevoegen van het trap kussen.

Boxing Pads

De boxing pads zijn voorzien van stevige vering en zachte pads waardoor de pads niet alleen comfortabel zijn om tegen te stoten, maar ook enorm duurzaam zijn en de sterkste boksers aankunnen. 

Boxing Pads & Kick Bag

Het trapkussen is voorzien van 3 sensoren om een trap waar te nemen, hierdoor is er 270 graden rond om het kussen te trappen. 

Boks training
Kick training

Trainen met Cardio Boxer

Voor elke sporter van beginnende bokser tot gevorderde vechter​

Een intensieve workout

(Kick) Boksen is een van de meest intensieve workouts die er bestaat. Naast dat trainen met de Cardio Bokser erg leuk is, is de training ook zeer effectief voor het lichaam. Met een gemiddelde boks sessie verbrand je zomaar 800 calorieën in 45 minuten

Full body workout in 3 minuten

Combineer het stoten met trappen voor een intensieve training in slechts 3 minuten. Ga voor een gemiddeld aantal stoten van meer dan 100 per minuut voor een echt cardio workout.

Helpt bij beweeg angsten

Het spel effect dat de lichten met zich mee brengt heeft een positief effect op mensen met beweegangst. Door de lichten worden de hersens getriggerd en wordt er een wedstrijd effect toegevoegd aan de training. Hierdoor neemt de angst voor bewegen als gevolg van een blessure of operatie af.

Uitsluitend top-kwaliteit

De Cardio Boxer is van hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen flink boks geweld. de zachte pads met de stevige vering zorgen er voor dat de Cardio Boxer grote krachten kan weerstaan zonder dat dit een gevaar oplevert voor de sporter.

Maak elke workout interactief met de Cardio Boxer

Cardio Boxer in jouw trainingsruimte

De Cardio Boxer neemt relatief weinig ruimte in beslag en is daardoor zeer geschikt om te gebruiken in een trainings- of oefenruimte. Daarnaast is de Cardio Boxer zeer makkelijke in gebruik en kan de sporter de Cardio Boxer zelf bedienen. 

Om er voor te zorgen dat de Cardio Boxer bestand is tegen de hardste stoten en trappen wordt deze in de grond vast gezet met 8 schroeven. Belangrijk is wel om de Cardio Boxer niet strak tegen de muur te zetten zodat de bediening bereikbaar blijft.

Bekijk hier de afmetingen van de Cardio Boxer

Cardio Boxer aanschaffen via Bodybow Healtcare BV:

Wij bieden de mogelijkheid te producten te proberen voor dat je deze aanschaft. Op die manier maak je gegarandeerd de beste keuze. Daarnaast staan wij in direct contact met de producent. Hierdoor kunnen wij als jouw aanspreekpunt dienen.

Wij regelen alle voor je: het aanvragen en uiteenzetten financiering, het leveren en in bedrijfstellen van het apparaat en het beantwoorde/adviseren van jouw vragen. Je kunt voor alles bij ons terecht en wij regelen het zoals jij wilt.

Door deze apparatuur aan te schaffen via ons zijn wij automatisch jouw aanspreekpunt wanneer service/onderhoud moet worden geregeld. Wij hebben verschillende partners die hier expertise en ervaring mee hebben zodat we dit soort zaken snel en makkelijk voor je kunnen oplossen. 

KLAAR VOOR een interactieve workout met cardio Boxer?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan dan een afspraak, dan kijken we samen naar jouw situatie en hoe de Cardio Boxer een plek kan krijgen binnen jouw oefenruimte en trainingen.

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy