Bodybow logo
Herstel sneller

Game Ready

Herstel sneller van je blessure met de Game Ready.

Game ready

Snel herstellen, of het nu gaat om een topatleet of een doorsnee actief persoon, niemand zit te wachten op een langdurig herstel van spier-, pees- en botletsel. RICE (Rest, Ice, Compression and Elevation) is een bewezen methode voor revalidatie en behandeling. Game Ready biedt regelbare koudetherapie en cyclische compressie in aan gebruiksvriendelijk systeem. Zo zijn twee gecompliceerde methodes eenvoudig toe te assen. Game Ready is een krachtig hulpmiddel voor herstel en behandeling van weefselblessures en postoperatieve zorg.

Essential in topsport

De Game Ready wordt o.a. gebruikt door: Ajax, PSV, Feyenoord, Nederlands Elftal en diverse topsportbonden.

Game Ready (Koud en Compressie therapie) is de wereldleider in actief herstel van compressie en koude therapie en herstel van blessures. Of je nu herstelt van een operatie, een atleet van wereldklasse bent of een fysiotherapeut, arts of chiropractor, de Game Ready Ice Machine is voor jou.

Aanpasbare koudetherapie & Cyclische compressie

Het is bewezen dat koudetherapie pijn, spierkrampen, weefselschade en zwellingen vermindert. Het is bewezen dat compressie zwellingen beperkt, oedeemvorming controleert en het genezingsproces versnelt. Daarbij is bewezen dat cyclische compressie in een klinische omgeving effectiever is dan statische compressie. De cyclische compressie zorgt ervoor dat de bandage zich aanpast aan de contouren van het lichaam voor betere koudetherapie. De perifere bandages van Game Ready zijn eenvoudig aan te brengen en comfortabel te gebruiken, zonder het ongemak van traditionele behandelmethodes.

Sneller herstellen

Koudetherapie in combinatie met Compressietherapie versnelt het herstelproces na trainen. Ook kan het de revalidatie van een blessure versnellen.

Direct gebruiken

Je gebruikt apparaat vrijwel direct. Het is makkelijk aan te sluiten en te gebruiken. Je hebt geen medisch of technische kennis nodig.

Financieren mogelijk

Het is mogelijk de Game Ready te financieren. Via één van onze partners onderzoeken we snel en gemakkelijk wat de mogelijkheden zijn. 

Echte specialist

Wij zijn een totaal leverancier van het merk Game Ready. Wij helpen graag bij het samenstellen van de Game Ready voor jouw wensen 

Bodybow

Bodybow Healthcare is een groothandel voor fysiotherapie, fitness en sport. Met de introductie van BodyBow in 1991 werden de eerste stappen gezet in de fysiotherapie branche.

Inmiddels is Bodybow Healthcare in haar branche uitgegroeid tot een totaal-leverancier van gebruiksproducten, oefenmateriaal, meetinstrumenten en trainingsapparatuur.

Game Ready aanschaffen via Bodybow:

Wij bieden de mogelijkheid te producten te proberen voor dat je deze aanschaft. Op die manier maak je gegarandeerd de beste keuze. Daarnaast zijn wij de enige dealer in Nederland die direct met Game Ready contact hebben en goed op te hoogte zijn van ontwikkeling, onderdelen en service.

Wij regelen alle voor je: het aanvragen in uiteenzetten financiering, het leveren en in bedrijfstellen van het apparaat en het beantwoorde/adviseren van jouw vragen. Je kunt voor alles bij ons terecht en wij regelen het zoals jij wilt.

Door deze apparatuur aan te schaffen via ons zijn wij automatisch jouw aanspreekpunt wanneer service/onderhoud moet worden geregeld. Wij hebben verschillende partners die hier expertise en ervaring mee hebben zodat we dit soort zaken snel en makkelijk voor je kunnen oplossen. 

Game-Ready

Direct informeren naar de Game Ready

Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas! Black Friday 2023 zit erop! Houd onze social media in de gaten voor laatste updates en acties!

Claim nog snel jouw Black Friday korting voor het te laat is! Gebruik voor 5% korting op alles* de kortingscode:

BFMARATHON5

*De kortingscode is alleen geldig op producten die nog niet in de aanbieding zijn en tot en met 28 november 2023!