bodybow-logo
Nieuw in Nederland

De toekomst van Lasertherapie

Maak kennis met LightForce, ''evidence based'' lasertherapie op een slimme manier.

lasertherapie met LightForce

Als marktleider op het gebied van laserproductie voor medische therapie, streeft LightForce® Lasertherapie er voortdurend naar om de industrie vooruit te helpen door middel van laserwetenschap en -technologie. Onze toewijding aan onderzoek en evidence-based behandeloplossingen bepaalt de richting voor onze innovaties.

Met naar schatting 1,2 miljoen behandelingen per maand wereldwijd, wordt LightForce® over de hele wereld gebruikt om pijn te verlichten. LightForce® Therapy-lasers zijn te vinden in meer dan 250 professionele  trainingsorganisaties en speelt een belangrijke rol in de behandelingen van topsporters over de hele wereld. LightForce® is gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en is de echte marktleider op het gebied van lasertherapie.

Wat is lasertherapie?

Lasertherapie is een medische behandeling waarbij gefocust licht wordt gebruikt om een ​​proces te stimuleren dat fotobiomodulatie of PBM wordt genoemd. Tijdens PBM komen fotonen het weefsel binnen en interageren met het cytochroom c-complex in mitochondriën. Deze interactie veroorzaakt een biologische cascade van gebeurtenissen die leidt tot een toename van het cellulaire metabolisme, afname van pijn, vermindering van spierspasmen en verbeterde microcirculatie naar beschadigd weefsel.

Hoe werkt lasertherapie?

Lasertherapie werkt door het stimuleren van een proces dat fotobiomodulatie (PBM) wordt genoemd, waarbij fotonen het weefsel binnendringen en interageren met het cytochroom C-complex in de mitochondriën. Om de beste therapeutische resultaten van lasertherapie te krijgen, moet een voldoende hoeveelheid licht het doelweefsel bereiken. Factoren die het bereiken van doelweefsel maximaliseren, zijn onder meer:

  • Lichtgolflengte
  • Reflecties verminderen
  • Ongewenste absorptie minimaliseren
  • Stroom

Sneller herstellen

LightForce® Therapy Lasers zijn te vinden aan de zijlijn van vele professionele, universiteits- en Olympische sportteams in de Verenigde Staten en vele delen van Europa en Azië. Het is aangetoond dat lasertherapie effectief is bij het verbeteren van de hersteltijden na de activiteit en het verminderen van spierpijn bij vertraagde aanvang (DOMS)3.

Acuut behandelen

Het is aangetoond dat lasertherapie effectief is bij de behandeling van acute aandoeningen. Pijn snel onder controle krijgen helpt het genezingsproces en helpt meestal betere resultaten te bereiken.

Chronische aandoeningen behandelen

Bij chronische aandoeningen heeft onderzoek aangetoond dat therapielasers kunnen worden gebruikt om aanhoudende pijn te bestrijden en de doorbloeding van beschadigde weefsels te bevorderen. Het kan een krachtige, niet-farmaceutische oplossing zijn om pijn te verminderen zonder de bijwerkingen van medicatie1,2.

GECERTIFICEERDe apparatuur

LightForce®-therapielasers zijn goedgekeurd door de FDA en voldoen aan strikte ISO-normen om u een veilige, niet-invasieve behandelingsoptie en een effectief alternatief voor medicijnen en chirurgie te bieden.

LightForce laserbehandeling in jouw praktijk?

Wil jij meer weten over lasertheapie en Lightforce dan helpen we je graag! Het is mogelijk de producten te proberen in je eigen praktijk. Het geeft je de mogelijkheid zelf te voelen wat lasertherapie doet en wat de mogelijkheden zijn voor toepassing bij jouw patiënten. 

Lasertherapie is een bewezen methode die wereldwijd op zeer brede schaal word toegepast bij top sports, chornische patienten maar ook acuut behandelen. Het is een verijking van je kennis en jouw aanbod als zorgprofessional en wij bieden je de kans hier meer over te leren.

Lightforce aanschaffen via Bodybow Healthcare BV:

Wij bieden de mogelijkheid te producten te proberen voor dat je deze aanschaft. Op die manier maak je gegarandeerd de beste keuze. Daarnaast zijn wij de enige dealer in Nederland die direct met LightForce contact hebben en goed op te hoogte zijn van ontwikkeling, onderdelen en service.

Wij regelen alle voor je: het aanvragen in uiteenzetten financiering, het leveren en in bedrijfstellen van het apparaat en het beantwoorde/adviseren van jouw vragen. Je kunt voor alles bij ons terecht en wij regelen het zoals jij wilt.

Door deze apparatuur aan te schaffen via ons zijn wij automatisch jouw aanspreekpunt wanneer service/onderhoud moet worden geregeld. Wij hebben verschillende partners die hier expertise en ervaring mee hebben zodat we dit soort zaken snel en makkelijk voor je kunnen oplossen. 

Lightforce-FXi

KLAAR VOOR DE TOEKOMST VAN LASERTHERAPIE?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan dan een afspraak, dan kijken we samen naar jouw situatie en hoe lasertherapie hier een onderdeel van kan worden. Het is geheel vrijblijvend.

Direct een demo aanvragen

Wij bieden jouw de mogelijkheid het apparaat zelf 2 weken te proberen. We komen het apparaat afleveren en geven een basis instructie over het gebruik. Daarnaast geven we je toegang op de e-learning omgeving om snel lasertherapie in je huidige behandelingen te kunnen integreren.

Ervaar zelf wat lasertherapie of shockwave in jouw situatie kan toevoegen en het gemak van Lightforce & Chattanooga apparatuur. 

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy