bodybow-logo.png
100% OP MAAT GEMAAKTE steunzolen BINNEN 10 MINUTEN

steunzolen

Meet als fysiotherapeut zelf op maat gemaakte steunzolen aan

steunzolen OP MAAT IN 10 MINUTEN

Biedt al jouw patiënten de stabiliteit die ze nodig hebben. Met de FootBalance Deluxe Mini Kiosk maak je in jouw praktijk in 10 minuten opmaat gemaakte steunzolen, volledig gepersonaliseerd naar de behoefte van de patiënt. Met de verschillende type steunzolen is er voor elk type patiënt een geschikte steunzool. Zonder tussenkomst van een podotherapeut, lange wachttijden en dure inlegzolen. 

 

Voorzie elke patiënt van binnenzolen binnen de tijd van 1 behandeling. Houdt de volledige behandeling binnen de praktijk en laat de patiënt met zijn of haar nieuwe steunzolen direct naar buiten lopen. Vraag direct een demo aan!

De kwaliteit van een podotherapeut bij de Fysio.

WAT IS FOOTBALANCE?​

FootBalance biedt fysiotherapeuten de mogelijkheid om op locatie en in minder dan 10 minuten patiënten te voorzien van op maat gemaakte orthopedische steunzolen. De geavanceerde FootBalance Kiosk geeft de therapeut de mogelijkheid om een biomechanische scan van de voeten te maken waarna de steunzolen door middel van warmte volledig naar de unieke vorm van de voeten van de patiënt gevormd wordt. 

 

De fysiotherapeut en de patiënt zijn niet meer afhankelijk van de planning van een podotherapeut die de orthopedische steunzolen aan meet en op maat maakt. In plaats daarvan maakt de therapeut de steunzolen tijdens de behandelingen en kan de patiënt de op maat gemaakte zolen direct aanschaffen en in gebruik nemen. 

HOE WERKT FOOTBALANCE?​

FootBalance maakt gebruik van de zogenaamde FootBalance Kiosk. Deze Kiosk maakt gebruik van geavanceerde technologie om een uitgebreide en nauwkeurige scan van de voeten te maken. 

Het maken van de multi-scan neemt ongeveer 5 minuten in beslag waarna de klant een gedetailleerde voetmeting krijgt. Naast de meting worden er aanbevelingen gedaan voor de meest geschikte zolen en aanpassingen aan deze zolen. 

Na de scan worden de zolen op basis van de scans op maat gemaakt en kunnen deze in gebruik worden genomen.

FootBalance Mini/ Deluxe Kiosk

Uitgebreide analyse van de voetafdruk en de stand van de achillespees in neutrale stand, powerpositie en na correctie.

Verwarm de zolen met de ingebouwde oven en maak ze op maat met de speciaal ontwikkelde mat.

Geschikt voor zowel medische- als sportzolen. Een overzicht van de mogelijke zolen vind je in onze menukaart.

Een drie uur durende training zorgt er voor dat je bij aanschaf van een nieuwe FootBalance Mini/ Deluxe Kiosk direct aan de slag kan.

FootBalance Kiosk Premium 3D-Scanner

Geavanceerde 3D-scan met gepatenteerde biomechanische analyse geven een duidelijk beeld van de afmetingen, stand en probleem gebieden van de voeten.

Voorzie je patiënten van op maat gemaakte zolen met de ideale pasvorm. Geef daarnaast advies over de schoenmaat en het type schoen dat bij de patiënt past.

Geschikt voor zowel medische- als sportzolen. Een overzicht van de mogelijke zolen vind je in onze menukaart.

Leer tijdens een training van drie uur alles ins en outs over: voeten, de Kiosk Premium 3D-Scanner en het aanmeten van FootBalance zolen.

Jouw gezondheid

begint bij je voeten

OP MAAT GEMAAKT​

Biedt patiënten de opmaat gemaakte steunzolen die zij nodig hebben zonder tussenkomst van podotherapeut, lange wachttijden en dure inlegzolen.

KLAAR TIJDENS EEN BEHANDELING​

Het aanmeten van FootBalance zolen neemt slechts 10 minuten in beslag. In ongeveer 5 minuten maakt de Kiosk een biomechanische scan van de voeten waarna de zolen op maat gevormd kunnen worden.

ALLES BINNENSHUIS​

Met de FootBalance Kiosk hoeft een patiënt niet doorverwezen te worden naar een podotherapeut, maar ben jij als fysiotherapeut in staat om zelf orthopedische steunzolen aan te meten en te produceren.

WERELDWIJD MEER DAN 4 MILJOEN VERKOCHT​

Wereldwijd zijn al meer dan 4 miljoen mensen geholpen met de opmaat gemaakte steunzolen van FootBalance.

Inlegzolen aangepast aan uw behoeften

FOOTBALANCE IN DE PRAKTIJK?​

steunzolen maken terwijl tijdens de behandeling? Met de FootBalance Deluxe Mini Kiosk ben je als fysiotherapeuten in staat om tijdens een behandeling, binnen 10 minuten, de patiënt te voorzien van een op maat gemaakte steunzool. 

Plaats de FootBalance Deluxe Mini Kiosk in een algemene ruimte in de praktijk en laat alle therapeuten gebruik maken van de Kiosk.

FootBalance aanschaffen via Bodybow Healtcare BV​

Vraag een demo aan om alle ins- en outs achter de FootBalance Delxuce Mini Kiosk te weten te komen. Ervaar het gebruiksgemak een de snelheid van de Kiosk op locatie.

Bij aanschaf van een FootBalance Deluxe Mini Kiosk wordt je voorzien van een uitgebreide training. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om door middel van een online learning platform te leren werken met de FootBalance Deluxe Mini Kiosk.

Voor een totaal bedrag van €5.600,- incl btw* wordt de FootBalance Mini Deluxe Kiosk geplaatst, wordt er een training gegeven en wordt de praktijk voorzien van een marketing startpakket .

Met een gemiddelde verkoop van 10 paar inlegzolen per maand is de FootBalance Deluxe Mini Kiosk in een periode van 12 maanden terug verdiend.

*Het leasen van de FootBalance Deluxe Mini Kiosk is mogelijk vanaf ongeveer €110,- per maand op basis van 60 maanden

Meet de inlegzolen aan in minder dan 10 minuten en verkoop deze direct aan de patiënt.

Start je FootBalance avontuur vandaag nog!

Brochure aanvraag FootBalance​

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas! Black Friday 2023 zit erop! Houd onze social media in de gaten voor laatste updates en acties!

Claim nog snel jouw Black Friday korting voor het te laat is! Gebruik voor 5% korting op alles* de kortingscode:

BFMARATHON5

*De kortingscode is alleen geldig op producten die nog niet in de aanbieding zijn en tot en met 28 november 2023!