Klantenservice

Kunnen wij je helpen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen, stel een vraag via onze chat of neem telefonisch contact met ons op, onze specialisten helpen je verder.

Handige informatie.

Orders & Verzending

Bij de producten wordt aangegeven hoelang het duurt voor wij dit product bij jou kunnen bezorgen. Bij bestellingen met meer dan 1 product is het verstandig de langste levertijd aan te houden. 

Voor bestellingen met installatie zal telefonisch een afspraak worden gemaakt. Hierdoor kan de levertijd afwijken.

Je kunt hier makkelijk zelf een account aanmaken.

Ben je (zorg)professional dan kun je dit eenvoudig aangeven bij het achterlaten van je gegevens.

Hierdoor krijg je direct korting en na enkele dagen verifiëren wij of dit klopt en kun je van nog meer voordelen genieten.

Meer weten over deze voordelen? kijk dan hier…

Mocht het adres wat je hebt achtergelaten fout zijn, stuur dan even een mailtje naar klantenservice@bodybow.nl dan proberen wij het pakketje tegen te houden en passen het adres aan. 

Als het pakketje al is meegeven aan onze transport partner kunnen wij dit helaas niet garanderen.

Vanaf het moment dat wij je bestelling een label geven krijgt jouw bestelling een herkenbare code. Deze code krijg je per mail van GLS en via de link kun je eenvoudig zien wanneer jouw bestelling word bezorgd.

De adres en contact informatie die je achterlaat bij de bestelling gebruiken wij alleen om de bestelling goed bij je te leveren.

Om op de hoogte te blijven van acties en nieuws kun je ervoor kiezen je te abonneren op onze nieuwsbrief. Mocht dit niet bevallen kun je eenvoudig met 1 klik je gegevens laten verwijderen uit ons systeem. 

De verzendkosten variëren per product en dit word aangegeven bij het product. Daarbij word alleen de hoogste verzendkosten in rekening gebracht.

Hieronder kun je zien wat de verzendkosten per verzendtype zijn:

Standaard € 7,95 : Producten die met de standaard pakketdienst worden verstuurd.

Medium € 19,- : Massagetafels en kleine cardio-apparatuur

Pallet € 35,- : Cardio- & krachtapparatuur

Speciaal (zonder installatie) € 79,- : Behandeltafels

Speciaal (met installatie) € 105,- : Behandeltafel

Wij bezorgen in:

Nederland

België

Frankrijk

Duitsland

Wij proberen zoveel mogelijk de bestelling compleet te versturen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je de producten die wel direct leverbaar zijn ook graag zo snel mogelijk wilt ontvangen.

Geen probleem, in de orderbevestiging van je bestelling kun je ons makkelijk laten weten of je een deellevering wilt maken van jouw bestelling.

Product omruilen?

Retourneren & Terug betalen

Tot en met 60 dagen na aankoop van de bestelling mag je de producten retourneren. Let wel op dat je zorg draagt voor het product inclusief originele verpakking bij ons aan te leveren in dezelfde staat als je dit hebt ontvangen. 

Bij ontvangst zullen wij dit nakijken en als het product opnieuw de voorraad in kan en opnieuw verkocht kan worden storten wij het bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Voor een volledige terugbetaling moet het product als nieuw kunnen worden aangeboden.

Dit is heel vervelend, graag ontvangen wij op klantenservice@bodybow.nl een mail met hierin vermeld je ordernummer en welk product je verkeerd hebt ontvangen.

Dit is heel vervelend, stuur een mail naar klantenservice@bodybow.nl vermeld hierin je ordernummer en welk product beschadigd is ontvangen en een foto of eventueel filmpje van het beschadigde product.

Bij ontvangst controleren wij de producten die zijn teruggestuurd. De producten moeten opnieuw kunnen worden verkocht in de originele verpakking. Bij goedkeuring betalen wij het aankoop bedrag terug binnen 14 dagen na ontvangst.

Nee, het is helaas niet mogelijk om het product om te ruilen. Het beste kunt u dan het niet gewenste product retour sturen en het juiste product via de website bestellen.

Zorgprofessional?

Bestel makkelijk & snel al je producten op één plek en voor de beste prijs! Maak direct een zakelijk account aan en geniet van de voordelen!

Altijd korting!

 

Heb je een vraag?

Onze specialisten helpen je graag verder.

60 dagen retourgarantie!

Eenvoudig retourneren

Standaard 2 jaar garantie!

Op alle producten

Meer dan 30 jaar ervaring!

Onze specialisten helpen u graag

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy