Over ons

Wie zijn wij?

Bodybow Healthcare is een groothandel voor kinesitherapie, fitness en sport. Met de introductie van BodyBow in 1991 werden de eerste stappen gezet in de kinesitherapie branche. Inmiddels is Bodybow Healthcare in haar branche uitgegroeid tot een totaal-leverancier van gebruiksproducten, oefenmateriaal, meetinstrumenten en trainingsapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in ‘veilige’ oefenmaterialen (dus zonder gevaarlijke weekmakers) en producten voor rug- en nekklachten.

Het bedrijf onderscheidt zich door alleen met bewezen A-merken te werken. Onze ruime showroom in het midden van het land (Vianen – Utrecht) biedt klanten de mogelijkheid om producten uitgebreid te testen en direct mee te nemen. Belangrijke waarden voor Bodybow Healthcare zijn de kwaliteit, veiligheid en functionaliteit van de producten. Door gebruik te maken van een internationaal netwerk zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

In principe leveren wij onze producten uit ons eigen magazijn, wel kan het voorkomen dat een product niet voorradig is. Wij informeren u dan direct wat de levertijd dan is.

Voor speciale producten met een specifieke maatvoering of duurdere producten raden wij aan ons even te bellen of mailen.

Ons Team

Jethro Knoop

Directeur Eigenaar

Sales & Marketing

Ron Goené

Operationeel manager

Evan Groenenberg

Online Marketing

Demi van Zoelen

Customer Service

Thomas Heije

Warehouse manager

Stagiair

Wordt jij onze nieuwe stagiair ? 
Klik hier voor meer info

Stagiair

Wordt jij onze nieuwe stagiair ? 
Klik hier voor meer info

Showroom Openingstijden

Onze showroom is 7 dagen per week open! Op werkdagen bent u welkom tussen 09.00 – 17.00 uur. Wilt u in het weekend of in de avond komen, dat kan ook, u kunt telefonisch of per mail een afspraak met ons maken.

Showroom Openingstijden

Onze showroom is 7 dagen per week open! Op werkdagen bent u welkom tussen 09.00 – 17.00 uur. Wilt u in het weekend of in de avond komen, dat kan ook, u kunt telefonisch of per mail een afspraak met ons maken.

Meer weten?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of neem telefonisch contact met ons op, onze specialisten helpen u verder.

Blijf daarnaast op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bodybow Healthcare BV

Sportlaan 14
4131 NN Vianen
Nederland
+31 (0)30 604 3552 ‎
klantenservice@bodybow.nl
KvK nr : 30249617
Btw nr: NL 820142700 B01

60 dagen retourgarantie!

Eenvoudig retourneren

Standaard 2 jaar garantie!

Op alle producten

Meer dan 30 jaar ervaring!

Onze specialisten helpen u graag

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas! Black Friday 2023 zit erop! Houd onze social media in de gaten voor laatste updates en acties!

Claim nog snel jouw Black Friday korting voor het te laat is! Gebruik voor 5% korting op alles* de kortingscode:

BFMARATHON5

*De kortingscode is alleen geldig op producten die nog niet in de aanbieding zijn en tot en met 28 november 2023!